středa 28. ledna 2015

6. výstava regionálních fotoklubů v Havířově


Po dvou letech se koná další ročník tohoto velkého setkání fotoklubů - v Havířově 30.3.-27.4.2015
Prosím všechny členy fotoklubu aby co nejdříve poslali své 2 vybrané fotografie v kvalitě pro tisk A3 na email marek@dzupin.com

6. výstava regionálních fotoklubů
Havířov, KD Leoše Janáčka, výstavní síň Viléma Wünscheho
Termín: 30. 3. - 27. 4. 2015

Termín instalace: sobota a neděle 28. – 29. 3. 2015 (časy budou upřesněny)
Vernisáž výstavy: pondělí 30. 3. 2015 v 17:30 hodin
Ukončení výstavy: pondělí 27. 4. 2015
Demontáž výstavy: úterý 28. 4. 2015 (12-18 hodin). Autorům, kteří se nebudou moci v tento den dostavit, budou jejich exponáty sundány, řádně uloženy ve skladu výstavní síně a vydány v sobotu 2. května 2015 (bude ještě upřesněno).


ZONER fotoDEN– sobota 18. 4. 2015
od 9 do 18 hodin
Kulturní dům Leoše Janáčka v Havířově
Stejně, jako tomu bylo i v předchozích ročnících výstavy regionálních fotoklubů, bude i letos uspořádána celodenní akce nejen pro nás, členy fotoklubů, ale také pro širokou veřejnost. Čeká nás společně den plný přednášek, prezentací a dalšího zajímavého programu.

V předchozích ročnících se program semináře sestavoval většinou z přednášek nejrůznějších amatérských fotografů, cestovatelů či prodejců fototechniky a příslušenství. Pro letošní rok jsme se vydali trochu jinou cestou a našim cílem bylo zajistit pro tento den program, který by dokázal přilákat do útrob kulturního domu opravdu velký počet návštěvníků. Myslím si, že víc jsme pro spokojenost návštěvníků snad udělat ani nemohli …

Celodenní program bude zajištěn společností ZONER!
Finální podoba programu ještě není definitivně dojednána, nicméně už nyní můžeme prozradit jeho hrubé obrysy:

Výstavní síň Viléma Wünschehopřístupno všem návštěvníkům KD v rámci vstupného

·         Celkem 5 hodinových přednášek, témata se budou vesměs týkat programu ZONER PHOTO STUDIO. Okruhy témat ještě upřesňujeme, určitě se mezi nimi ale objeví témata, jako jsou práce s RAWem v ZPS, nastavení programu, správa barev, retuše, příprava souborů k tisku atd.
·         Tradiční vyhlášení soutěže fotoklubů – třem nejlepším fotoklubům budou předány diplomy a věcné ceny, které poskytne společnost ZONER PRESS! Porota bude tvořena lektory společnosti ZONER.